Menu

Velkommen til GGIF Fodbold

image 123
Søren Madsen
01. august 2020 kl. 14:43
Velkommen til Grindsted GIF Fodbolds nye hjemmeside

Den har været længe undervejs. GGIF Fodbolds nye hjemmeside, og den er endnu ikke færdig. Men vi er i gang og med tiden får vi en super hjemmeside, hvor man kan finde informationer om vores værdier som klub, om tilmelding, trænings-tider,  vores uundværlige sponsorer og samarbejdspartnere samt alt det praktiske.

GGIF Fodbold er en del af GGIF-familien sammen med Gymnastik og Håndbold. Vi er samlet i en hovedforening og i den afdeling ligger Musik i Gryden som er en fantastisk en dags koncert, der gennem mere end 15 år har sat Grindsted på landkortet og bragt Billund Kommune og tidligere Grindsted-borgere sammen til hygge og musik på Grindsted Stadion.

Vi er den største fodboldklub i Billund Kommune, og vi vægter bredde-fodbolden og at der skal være plads til alle højt i vores børne- og ungdomsafdeling, men vores dygtige trænere har også blik for at udvikle talenter og vi har gennem årene haft glæden ved at se en del spillere komme videre gennem talentarbejdet i vores samarbejdskub FC Midtjylland. 

I seniorfodbolden har vi sammen med vores nye sponsor 3P Logistics A/S, der har den tidligere GGIF spiller Paw Kristensen som direktør og aktionær indledt et seriøst projekt om at gøre GGIF til områdets seniorklub med Danmarksserien som mål. Et projekt, der også gør vi løbende optimerer på forholdene for spillerne og på vores dejlige Stadion.              

Vi er ca. 450 medlemmer i GGIF Fodbold fra 5 til 62 år og senest har vi indledt et samarbejde med Hejnsvig IF om pigefodbolden og i det hele taget er vi åbne for samarbejde med vores gode naboklubber, når der er til gavn for begge parter og det kan sørge for at flest mulig får lov at dyrke vendes bedste sport Fodbold.

GGIF Fodbold tegnes af en bestyrelse, men i dagligdagen står mere end 70 frivillige i spidsen for at Dit barn eller du kan spille fodbold i en god klub. 

Luk