Menu

Grindsted GIF er landets officielt første DBU Børneklub

image
06. februar 2022 kl. 21:34
Tirsdag aften fik vi glædelig meldning om at vi i Grindsted GIF nu kan kaldes os selv en DBU Børneklub

Med vores nye titel som DBU Børneklub viser vi, at vi virkelig vil børnefodbolden. Nu og i fremtiden vil vi arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud for på den måde at sikre, at vi har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn. Det betyder også, at vi vil prioritere børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk.

At være blevet DBU Børneklub er først og fremmest en måde, hvorpå vi som klub peger arbejdet med vores børnefodbold i en særlig retning. Forskellige fokusområder skal være med til, at vi sikrer, at børnene i klubben er sunde og glade fodboldbørn.

- Hvordan vi kan optimere vores børnefodbold i GGIF
- Vores børneudviklingstræner Vips vil hjælpe vores børnetrænere, så de kan skabe et miljø som børnene elsker at færdes i
- Efterleve DBU’s børnesyn
- Rekruttere flere frivillige kræfter, så opgaverne blive mere overskuelige for alle parter

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i Grindsted GIF gerne bidrage til, og derfor har vi nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med vores børnefodboldtilbud.

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte Mathias (Vips) Jeppesen på 51 23 07 69 eller på mail lillevipsen@gmail.com

Luk