Menu

GGIF i samarbejde med Hejnsvig

image
Søren Madsen
18. februar 2020 kl. 14:58
GGIF og Hejnsvig samarbejde om ungdomsfodbolden

De gamle stjerner fra Hejnsvig IF og Grindsted GIF har i årevis spillet Old Boys sammen, men fremover vil der også blive samarbejdet på ungdomsfronten.

De to klubber indgår i et samarbejde med et stort hovedmål. Nemlig at flest mulig skal have mulighed for at spille fodbold uanset om de bor i 7250 Hejnsvig eller 7200 Grindsted.

 - Vi har efter det afbrudte samarbejde med Vorbasse en række årgange i vores ungdom på drengesiden, der er små og ikke kan stille eget hold. De får nu mulighed for at træne og spille i Grindsted, og så spilles der kampe både i Hejnsvig og Grindsted, fortæller Carsten Strandhave, der er fodboldformand i Hejnsvig.

På pigesiden er Hejnsvig IF stærkt kørende og matcher i antal GGIF, og her inviterer de to klubber torsdag den 27. februar til forældremøde for at orientere om det nye samarbejde, som vil kunne give hold i både U11, U12, og fælles U13 samt  U14/U15 11 mands hold i U15 rækken.

 - Vi har først for tre år siden fået en pigeafdeling igen, og den vokser stødt, men der er ingen tvivl om at et samarbejde med Hejnsvig vil styrke mulighederne for at alle kan udvikle sig yderligere og at vi kan spille 11 mands fodbold blandt i U15 sådan pigerne gerne vil, siger Søren Madsen, der er formand i GGIF.

Pigerne kommer til at træne både i Hejnsvig og Grindsted og spille kampe begge steder.

Det er de små årgange, der bevæger sig ud på fodboldbanerne i disse år, og konkurrencen om de unge er hård ikke alene fra andre sportsgrene, men også fra computeren.

 - Vi synes fodbold er verdens bedste sport, og vi vil gerne give flest mulighed for at spille, også de der ikke nødvendigvis er den kommende Pernille Harder. Ved at arbejde sammen kan vi forhåbentlig få hold på flere niveauer og et træningsmiljø, der er både sjovt og udfordrende både for de dygtige og de, der bare elsker fodbold og det sociale, siger de to fodboldformænd.

Hejnsvig IF har allerede tilbudt deres drenge ungdomsspillere, at komme med på GGIFs til Prag til sommer, og tilsvarende vil der blive arbejdet på at finde et stævne pigerne kan deltage i, og fredag den 14. marts inviterer Fodboldens Venner i GGIF ungdomspillerne i de to klubber til et overnatningsdøgn med masser af fodbold og fællesskab.

Børnefodbold til og med U10 vil fortsat foregå i hver sin klub og det samme gælder seniorfodbolden.